📌งานศึกษาฝึกอบรมทางภาษาและวิเทศสัมพันธ์นำคณะนักศึกษาหลักสูตรภาษาไทยสำหรับนักศึกษาต่างชาติ เข้าร่วมกิจกรรมสืบสานประเพณีวันลอยกระทง (ราชพฤกษ์)
📌ในการอบรมเชิงปฏิบัติการให้ความรู้การทำกระทงโบราณและสร้างสรรค์
📌สาธิตและฝึกปฏิบัติการประดิษฐ์กระทงสร้างสรรค์ร่วมสมัย
ณ อาคาร 1 ในวันอังคาร ที่ 21 พฤศจิกายน 2566
ในการนี้งานศึกษาฯขอขอบคุณงานอนุรักษ์ ส่งเสริม เผยแพร่ ศิลปะและวัฒนธรรม สถาบันภาษา ศิลปะและวัฒนธรรมพร้อมด้วยคณะวิทยากรและนักศึกษาชาวไทยที่อนุเคราะห์ฝึกสอนและให้ความรู้เรื่องการทำกระทงให้คณะนักศึกษาในครั้งนี้ครับ 🥰

On November 21, 2024, the students of the Thai Language for Foreigners program attended the Krathong Making for Loy Krathong Festival at Building 1 from 1 PM to 4 PM. The event was filled with a cultural knowledge-sharing session, a Krathong-making workshop, and some fun activities. Then, we’d also like to thank all our dedicated working team members, lecturers, staff, and our helpful volunteer students. Your kind contribution, ideas, and effort are highly appreciated.